Optiek Carl Kramp
Carl zelf

Carl vindt dat brillen fashion items zijn. Brillen horen bij het leven en zeggen iets van uw persoonlijkheid, wie en hoe u bent. Liefst voor iedere stemming een andere bril. U heeft toch ook meer dan één paar schoenen in uw kast. En loopt u in de zomer in een winterjas? Dus, ook voor iedere outfit, style of seizoen een andere bril.

De juiste keuze

Carl weet als geen ander mensen haarscherp in te schatten op persoonlijkheid, lifestyle en gevoel voor schoonheid. Hij verstaat de kunst om in ‘no time’ het montuur uit te zoeken dat bij de klant past. Dat tekent de ware vakman.

Correctiebrillen

De brillen van Carl zijn bijzonder. Hij kiest altijd speciale modellen en loopt nooit achter de feiten aan. Hij houdt van verrassingen. Zijn collectie bestaat uit gerenommeerde namen zoals Dries van Noten en Matthew Williamson bijvoorbeeld, mainstream merken vind je niet bij hem. Hij voert een collectie die op veel plaatsen niet of nauwelijks te vinden is. Merken met perfecte kleuren en vormen, brillen met karakter.

Zonnebrillen

De  zonnebril is helemaal hot en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet alleen in de zomer. Tegenwoordig is een schraal zonnetje meer dan voldoende om je ogen te stylen. Carl heeft een uitgesproken collectie zonnebrillen waar u stiekem heel hebberig van wordt.

Brillen
maken
de
man