Emmanuelle Khanh
Emmanuelle Khanh

De brillencollectie van Emmanuelle Khanh bestaat uit uitgesproken brillen in groot formaat. Emmanuelle was zelf een fervent brillenfanaat en droeg graag sprekende en grote monturen. Het voormalige Balenciaga model ontwierp in 1962 haar eerste eigen kledingcollectie en haar naam is in de loop der jaren uitgegroeid is tot een vooraanstaand merk. Haar legacy wordt anno nu voortgezet door designer Eva Gaumé. Haar werk gaat veel verder dan het creëren van iconische looks uit het verleden. Ze experimenteert met verschillende materialen, eigentijds ontwerpen en speelt met identiteit, alles om zowel de geest als het uiterlijk van Emmanuelle Khanh tot leven te brengen.

Carl will help you out!

THEO
THEO
THEO
THEO
VAVA
VAVA

We leven in een wereld die constant onze aandacht vraagt en worden dagelijks geconfronteerd met talloze prikkels. Daarnaast is rust van groot belang. Het leven gedistilleerd tot twee tegenstellingen, wakker zijn en slapen, intense drukte en absolute rust. Dit inspireerde VAVA bij het creëren van hun nieuwe collectie ‘Speed and Sleep’, VAVA reflecteert op unieke wijze over deze tegenstelling.

VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA
VAVA

De collectie van Carl bestaat uit gerenommeerde merken zoals Komorebi, Kuboraum en Rigards. Ook nieuwkomers in de wereld van de optiek zijn te vinden in zijn collectie, bijvoorbeeld de befaamde Portugese architect Álvaro Siza Vieira, hij ontwierp een uitgesproken brillencollectie voor het label VAVA. Daarnaast voert Carl ook een eigen collectie: ‘Carl Kramp Eyewear’, een collectie gerestylde retrobrillen zoals die gedragen werden door bijvoorbeeld Coco Chanel, Le Corbusier, Grace Kelly en Andy Warhol.

And so does Connie!

 

Carl is geopend
van woensdag
t/m zaterdag,
liefst op afspraak

Optiek Carl Kramp
Kesselskade 64
6211 EN Maastricht
[email protected]
+31 43 321 47 22

Oculenti Maastricht
[email protected]
+31 43 321 27 16

Openingstijden
woensdag t/m zaterdag 1O-17 uur